Normaderm vs Dermablend


Normaderm vs Dermablend


Am avut intotdeauna un ten cu probleme, cu porii deschisi, foarte sensibil, cu zona din jurul gurii deshidratata,  totul “completat”, in adolescenta,  de o acnee puternica in urma careia au ramas cicatrici destul de evidente.


Ca urmare mi-am indreptat atentia spre tratamentele naturiste dar si spre produsele dermatocosmetice.





Fondul de ten este deosebit de important pentru ca, cel ideal, ar trebui sa aiba (din punctul meu de vedere) mai multe “roluri”: sa fie potrivit tenului, sa nu il irite sau usuce, sa ajute si sa protejeze pielea impotriva diversilor factori de natura externa (poluare, praf, razele soarelui), sa se aplice usor, sa nu dea aspect de masca si senzatia de ten incarcat, sa aiba puterea de acoperire necesara, sa aiba o gama de nuante variate care sa permita o alegere optima.

Am folosit o perioada lunga de timp Vichy Normaderm Teint, fond de ten antiimperfectiuni. Este ideal: textura suficient de lichida dar si suficient de groasa cat sa se fixeze foarte bine, sa “umple” micile imperfectiuni, are o acoperire buna, rezista in timp si arata bine pe ten chiar si fara a fi fixat cu pudra, lasa tenul sa respire.

Din nefericire sa gaseste destul de greu doar in stoc. Asa ca m-am hotarat sa incerc  Vichy Dermablend 3D.


Textura este una cremoasa dar in acelasi timp aerata, ca o spuma. Se aplica destul de usor atat cu pensula cat si cu buretelul.

Acoperirea este medie spre mare, camufleaza diferentele de culoare ale tenului, pistruii, porii deschisi si urmele post acneice.

Rezistenta este destul de mare dar cu siguranta depinde de ten si de pudra folosita la fixare.

Minusuri: tenul se simte si pare destul de incarcat de aceea nu cred ca as putea sa il folosesc zi de zi ci mai mult seara, la evenimente; nu arata bine pe ten daca nu este fixat cu pudra. 

In concluzie Vichy Dermablend 3D este un fond de ten bun, cu acoperire destul de mare dar nu a reusit sa ma convinga sa il cumpar fara nici un dubiu (poate doar ca extrema urgenta)…cred ca o sa raman fidela Vichy Normaderm Teint (atat timp cat il voi mai putea procura).





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu