Se poarta in 2016

Se poarta in 2016



Machiajul indraznet, tusul negru, buzele conturate si multa stralucire sunt cateva dintre tendintele anului 2016 in materie de make up.





Anandra PR



Tus negru – o reinterpretare a clasicului „cat-eyes” printr-o linie de tus (sau fard negru) cat mai groasa, geometrica, linie dubla chiar in coltul extern al ochiului.




Marni - sursa IMAXTREE



Gene false – se poarta genele lungi si bogate ce ofera o privire seducatoare si misterioasa.














Nanette Lepore si Jill Stuart - sursa IMAXTREE

Tuse de roz si albastru electric – culorile anului 2016, roz cuart si albastru seren, se regasesc negresit in tendintele anului in machiaj. Naturaletea si prospetimea tenului puse in evidenta cu blush-uri piersica, ochii subliniati discret si senzual cu tuse delicate de roz sau cu tonuri romantice de albastru electric sau bleu cald.



Dries van Noten - sursa IMAXTREE


Straluciti, straluciti, straluciti - farduri de ochi cu sclipici, ten luminos obtinut cu ajutorul iluminatoarelor, pudrelor si blush-urilor cu particule sclipitoare.













Sursa Elle.com


Buze conturate, culori vibrante ca rosu aprins (lucios sau mat), rosu portocaliu, rosu sangeriu aplicate cu ajutorul pensulei pentru un contur cat mai precis.  













Tommy Hilfiger - sursa IMAXTREE


Bronz – vara fara sfarsit? De ce nu! Anul acesta se poarta machiajul bronzant – creme autobronzante, pudra bronzanta, blush-uri cu particule fine „de soare”.













Sursa - Anandra PR


Sprancenele groase sunt din nou in trend. Renunta la pensatul excesiv si adopta o linie cat mai naturala dar ingrijita a sprancenelor. 
Sursa Anandra PR


Mai putin contur – nu se mai poarta conturarea excesiva a fetei. In 2016 vorbim despre modul in care conturarea si iluminarea se fac in mod subtil doar pentru a sublinia frumusetea naturala.





Si nu uitati – se poarta ce va place si mai ales ce va sta bine!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu